Cât a cântărit cel mai mare pește de la Cupa Asociatiei de Pescuit Sportiv „La Străinași”

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Cât a cântărit cel mai mare pește de la Cupa Asociatiei de Pescuit Sportiv „La Străinași”

Mai 25, 2014 - 11:42
Publicat:
0 comments

Duminică, 24 mai 2015, a avut loc prima ediție a Cupei Asociaţiei de Pescuit Sportiv „La Străinași”, ce s-a desfășurat pe iazul cu acelaşi nume. Competiția, care a fost una între cunoscătorii locului, s-a terminat cu o masă pescărească.  

Cântărire pește

În cadrul competiției de la Iazul „La Străinași”, peştele a răspuns bine la apelul pescarilor. Astfel, locul I a fost câştigat cu cantitatea de 11,4 kg, locul al II-lea  cu 10,8 kg, iar  locul al III- lea cu 6 kg. Captura competiţiei, pe cuvânt de pescar, a avut 2,7 kg. Competiția, care a fost una între cunoscătorii locului, s-a terminat cu o masă pescărească.

Iazul „La Străinași” se află la aproximativ 28 km de municipiul Iaşi, la jumătatea distanţei dintre oraşul Podu Iloaiei şi comuna Popeşti, pe DJ 282 D pe partea dreaptă.
Iazul are o suprafaţă de 1 hectar cu o adâncime minimă de 1m şi maximă de 3,5-4 m. Este amenajat cu pontoane, umbrele, foişoare, grătare, coşuri de gunoi, WC, cherhana, cabana etc. Balta a fost populată în 2012 cu crap (românesc, oglindă, topless) cu greutate între 800g şi 3 kg. La bază sportivă veţi putea găsi echipament pentru protejarea peştelui şi pentru manipularea cât mai în siguranţă a capturii: saltele de recepţie, cântar, sac de cântărire şi spray antiseptic.

Adaugă comentariu nou