Cine a obținut Premiul „Prof. George Văideanu”

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Cine a obținut Premiul „Prof. George Văideanu”

iulie 14, 2015 - 10:47
Publicat:
0 comments

La începutul lunii iunie, Consiliul local al Primăriei Podu-Iloaiei a votat, în unanimitate, o inițiativă legislativă privind acordarea Premiului „Prof. George Văideanu” unor elevi din oraș, absolvenți de clasa a VIII-a,  cu performanțe școlare deosebite. În acest an, doar două eleve au reușit să-și adjudece premiul - Cărpușor Alexandra Elena și Pitic Maria Alexandra, cele care au obținut de altfel și cele mai mari note la Evaluarea Națională din acest an: 9.80, respectiv 9.65.

Premiul „Prof. George Văideanu”

Premiul „George Văideanu” se acordă elevilor absolvenți de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” care au media de admitere la liceu de cel puțin 9.50 și nota 10 la purtare în anul curent acordării bursei. Valoarea totală a premiilor este de 2000 lei.

În acest an, Premiul I „Prof. George Văideanu”, în valoare de 1000 de lei,  a fost adjudecat de eleva Cărpușor Alexandra Elena, cu media de admitere 9.84, iar Premiul al II-lea, în valoare de 700 de lei,  a fost obținut de eleva Pitic Maria Alexandra, cu media  9. 69. Premiul al III-lea nu a fost acordat, întrucât nici un alt elev de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” nu a depășit media de admitere 9.50.

Adaugă comentariu nou