Breaking News

Ultimele

Corul „Lia Ciorcârlia”, în topul celor mai bune 10 coruri școlare din România!

Corul „Lia Ciocârlia” al Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei, condus de doamna Stepanida Postelnicu, a ajuns în finala Concursului Național „Gala Premiilor Excelsior” din București, dedicat celor mai bune coruri școlare din țară.

Read More

Cine a obținut Premiul „Prof. George Văideanu”

Premiul „George Văideanu” se acordă elevilor absolvenți de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” care au media de admitere la liceu de cel puțin 9.50 și nota 10 la purtare în anul curent aco

Read More

Furtună cu grindină și pană de electricitate la Podu Iloaiei

Cele 10 linii de medie tensiune EON care au fost afectate în urma furtunii au dus la nealimentarea completă a oraşului Podu Iloaiei. Situația a durat mai multe ore.

Read More

Rezultate Evaluare Națională Podu Iloaiei: 78,13% dintre elevii înscriși au obținut note peste 5

În acest an, la examenul de Evaluare Națională s-au înscris și 64 de absolvenți de clasa a VIII-a ai  Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” din orașul Podu-Iloaiei. Dintre aceștia, 14 au obținut note sub 5.

Read More

Câți evrei mai trăiesc astăzi în Podu Iloaiei?

Hai să vedem cum a evoluat demografic populația evreiască în Podu Iloaiei.

Read More

Știți cine a fost George Văideanu?

„Din punct de vedere al costurilor economice, scumpă nu este persoana bine educată, ci cea insuficient educată, care părăseşte şcoala cu o formaţie şubredă sub aspect moral, intelectual sau estetic”. 
Read More

Târgu Frumos sau „Târgul Frumoasei”?

Ipoteze privind denumirea orașului Târgu-Frumos

1. „Hanul cu cârciumăreasa cea frumoasă”

Read More

Cum funcționează Google

Pe la jumătatea anului 2014, doi dintre șefii Google - Erich Schmidt și Jonathan Rosenberg - au publicat o carte ce a devenit, aproape instantaneu, un mare succes: 

Read More

Pagini